Categorieën
Hoofdgerechten
Kabeljauwhaasje met bieslookpuree
Verse Kabeljauwhaasje met een smeuige bieslooklpuree en grijze garnalen
Vispannetje Royal
Gamba's, mosselen, Noordzee zalm, vongolé, scampi, ... in een smaakvol sausje
Scampi Vijverhof
Licht pikant getomateerde saus
Paling in't groen
Huisbereid met verse groene kruiden
Steak Tartaar van de chef
Handgesneden steak tartaar met verse frietjes
Entrecôte
Van de grill ( +/-300 gr)
Paardensteak
witloofsalade, saus naar keuze
Steak
"Black Angus" (+/- 230 gr)
Côte a l'os
Belgisch witblauw - warme groenten of frisse salade - (+/- 1400 gram) - 2 pers
Pulled pork burger
Huisbereide pulled pork Texas Style - BBQ sauce
Vol au vent
Vlaamse klassieker op grootmoeders wijze
Ravioli truffel
Verse ravioli in romige truffelsaus met amandelschilfers
Spare Ribs Vijverhof
Traag gegaard, krokante ajuin, bosui en kerriedressing
Varkenswangen op Grootmoeders Wijze
witloofsalade en verse frietjes
Scampi Curry
8 st, zachte curry, fijne groentjes
Gebakken zalm met paksoy
krokante parmaham, mousseline van dille
Parmigian di Melanzane
Klassiek Italiaans vegetarisch ovenschotel met tomaat en mozzarella, ...
Duo van cannelloni
Vegetarisch - kruidige tomatensaus